About Us Career Center Media Center

The Track

 
Balesetbiztosítás
Versenykiírás
Vizsgák
Körlevelek
Versenyengedély
A sportág angolul
A sportág magyarul
Jogszabályok
Nyomtatványok
Katasztrófavédelem
Támogatók
Támogatási igazolás


verseny felszerelések

 


Támogatók

A magyarországi piacon működő külföldi biztosítótársaságok közül kétségtelenül a Generali büszkélkedhet a legkorábbra visszanyúló és leggazdagabb múlttal.
A társaság 1832-ben, alapítása után egy évvel már Pesten is megkezdte működését, s neve rövid időn belül összeforrt a korrekt és szakértő biztosítás fogalmával. A Generalira Magyarországon több mint másfél évszázaddal ezelőtt az az úttörő feladat hárult, hogy az ország gazdasági fejlődésének igen fontos szakaszában, néhány más társaság sikertelen próbálkozása után, a biztosítás eszméjének elfogadtatásával megteremtse a hazai biztosítási piacot. Más társaságoktól eltérően, a Generali kezdettől fogva nemcsak a tengeri és szárazföldi szállítások biztosításával foglalkozott, hanem teljes körű biztosítási védelmet kínált ügyfelei számára. Érdekesség, hogy már 1832-ben megkezdődött az életbiztosítások terjesztése is. A társaság számos közéleti kiválóságot megnyert a biztosítás ügyének, köztük a kor híres íróját, Jókai Mórt is, aki 7 éven át volt a Generali Igazgatótanácsának tagja.

Különösen gyorsan fejlődött a Generali országos hálózata a XIX. század utolsó évtizedeiben, a gazdasági fellendülés idején. A II. Világháború okozta kényszerszünet után a Generali igyekezett tevékenységét Magyarországon is újra fellendíteni. Az ígéretes fejlődést azonban megszakította az államosítás, a biztosítás állami monopóliummá vált. Emiatt 1949-ben, más külföldi biztosítókkal együtt, a Generali is kénytelen volt kivonulni Magyarországról.


Vállalkozásunk 1994-ben alakult. A Betéti Társaság főbb munkaterületei az építőipari villanyszerelés, villamos gépek javítása, karbantartása; biztonságtechnikai felülvizsgálatok; struktúrált-hálózat építése.

1997. január 1-jével Korlátolt Felelősségű Társasággá alakultunk át. Munkaterületeink, munkaköreink mellett új telephelyünkön létrehoztunk egy villanyszerelési szaküzletet, egy raktárbázist, melyből viszonteladókat, végfelhasználókat és a lakosságot is kiszolgáljuk.
 

Célunk a legújabb, műszakilag legjobban megfelelő termékek felhasználása, forgalmazása.

Megalakulásunkkor 6 fővel dolgoztunk, azóta folyamatosan bővül létszámunk, jelenleg 26 főt foglalkoztatunk. Nagyobb volumenű munkák esetén alvállalkozókat vonunk be saját művezetés mellett. Teljeskörü felelősséget vállalunk tevékenységünkre.

A villamos kivitelezés mellett tervezést is vállalunk, mely áll az épületvillamosításból, elosztók kapcsolási rajzából, tervezéséből.

az általunk elvégzett munkáról teljes körű dokumentációt, mérési jegyzőkönyveket tudunk csatolni az átadás - átvételi jegyzőkönyvhöz. 

Munkáinkat szinte az egész ország területén végezzük, melyek közül a teljesség igénye nélküli felsorolás itt található az 1998-as évtől kezdődően.

Cégünk 1991 óta van jelen a számítástechnikai piacon. Folyamatos fejlődés eredményeként mára Tolna megye legjelentősebb informatikai cégeinek egyikévé váltunk.

Tevékenységeink:

Számítástechnikai eszközök kiskereskedelme
Központosított
közbeszerzés alvállalkozója

Számítástechnikai
szakszerviz, hardverpark rendszerfelügyelet - Kvantum Assistance
Informatikai
hálózatok építése

Szoftverüzemeltetés (SMS Gateway)
Internethez kapcsolódó szolgáltatások
(Web-hosting, e-mail szerver, Enternet behívóközpont)

Munkánkat minden területen saját belső
minőségbiztosítási rendszer alapján végezzük, szigorú ellenőrzési pontokkal, mellyel elnyertük partnereink elégedettségét.

Tapasztalatainkra, szakértelmünkre építve
tanácsadói közreműködést vállalunk komplex megoldásokat nyújtva informatikai rendszerek területén. IT felmérés, számítógéppark átvilágítása, optimalizálás, szoftver-auditálás. Célunk vállalatok, intézmények hatékonyságának, eredményességének növelése informatikai támogatással.

Központosított közbeszerzésre kötelezett intézmények számára előnyös együttműködést tudtunk kialakítani helyi jelenlétünkkel, piaci pozíciónkkal. E területen folytatjuk kapcsolataink építését, erősítését. Jelenlegi partnereinket folyamatosan tájékoztatjuk akciókról, kedvezményekről.

Az Európai Unióhoz csatlakozó magyar közintézmények és vállalkozások számára kiírt
pályázatok kiterjednek az informatikai technológiák fejlesztésére. A Kvantum Kft. a pályázók részére beszállítói feladatokat vállal: szaktanácsadás, rendszertervek, folyamatok irányítása, oktatás, projektmenedzsment, valamint az ehhez kapcsolódó hardver eszközök beszerzése, szállítása területén.


Az RG Stúdió fő tevékenysége az online megjelenéssel, internet alapú megoldásokkal kapcsolatos tanácsadás, szolgáltatás. Ma már az üzleti életben alapvető követelmény, hogy a vállalkozásoknak legyen honlapjuk. Ezt a környezet (vevők, partnerek) követelik meg. A vállalkozás érdeke pedig, hogy ki is használja ezt a weblapot, hiszen számos lehetőség rejlik az online marketingben. Az RG Stúdió az ilyen lehetőségek, megoldások feltárásában és kiaknázásában nyújt segítséget.

Az RG Stúdió folyamatosan törekszik az állandó megújulásra, a szakmai és szervezeti fejlődésre, a minőség, a szaktudás és a  professzionális működés közvetítésére a fogyasztók felé. Munkatársaink számára az ügyfél az első, igyekszünk komplex megoldásokat és szolgáltatásokat nyújtani ügyfeleink számára, melyek egyedi problémákra jelentenek megfelelő, teljes körű válaszokat.

Keressen minket, böngésszen oldalunkon, ha kíváncsi rá, milyen megoldások állnak cége előtt, hogy több vevőt szerezzen!


 

Internet szolgáltató |                          Contact Us |                           Tárhelyszolgáltató |                            Lap tetejére

A gyorsulás veszélyes sport! A sportág gyakorlásának helye a versenypálya! Az igazi versenyző nem teszi kockára mások életét!

Copyright © 2000.-2009. Minden jog fenntartva (MGYSZ)